Herroepingsrecht en retourregeling I am Isabel

Normaal gesproken ben je gewend dat je artikelen die je online koopt (kleding, schoenen, computers, etc.) binnen een bepaalde tijd retour kunt sturen. Het gaat dan altijd om artikelen die in massa zijn vervaardigd. Bij op maat gemaakte producten ligt dat anders. Denk bv. aan een maatpak dat door een kleermaker precies op jouw maat gemaakt heeft. Als het niet goed past zal de kleermaker veranderingen aan moeten brengen om het passen te maken. Maar teruggeven is geen reële optie; het maatpak zou onverkoopbaar zijn. En dus maakt de wet een ook uitzondering voor maatwerk; er geldt geen herroepingsrecht en retourregeling.

De fitness- en voedingsprogramma’s die ik op jouw verzoek samenstel zijn ook maatwerk, er zijn dus ook geen herroepingsrecht en retourregeling op van toepassing.

Ik vraag je van tevoren altijd om je leeftijd, gewicht en geslacht, en op welke lichaamsdelen je je wilt concentreren, hoe vaak je kunt of wilt trainen, etc. Ook bij het samenstellen van voedingsprogramma’s hou ik rekening met jouw leefomstandigheden en voorkeuren. Ik heb geen kant-en-klare programma’s liggen, alles is maatwerk.

Zie de fitness- en voedingsprogramma’s die ik voor je samenstel als uitgangspunt. Gedurende de tijd dat je ingeschreven bent communiceren we over je programma en passen het aan waar dat nodig of wenselijk is.

Delen: